vrijdag 6 maart 2009

Computer van slag?

Verlichting in 3 stappen

Scenario: Je computer is traag geworden, Tijdens het internetten zijn sommige pagina's niet zichtbaar, of er je wordt constant lastig gevallen met allerlei reclame sites en pop ups . Je internet verbinding doet het dan wel dan niet, of het internetten gaat erg traag en moeizaam . Komt dit je bekend voor? Als dit zo is dan ben je hoogst waarschijnlijk het slachtoffer van spyware en/of andere ellende. Om deze problemen op te lossen raden wij 3 programma's aan die ervoor kunnen zorgen dat uw pc weer gaat draaien als een zonnetje.

Stap: 1
Download en installeer ccleaner



http://www.ccleaner.com/

Dit programma verwiderd alle overbodige bestanden van uw pc. Let wel op want het verwijderd ook tijdelijke internet bestanden, cookies en andere in internet explorer of firefox (of andere browsers natuurlijk) . Dus als u gebruik maakt van uw geshiedenis houd hier dan wel rekening mee. Het programma werkt snel en grondig, en is te downloaden vanaf de onderstaande link:

Download ccleaner

Stap: 2
Download en installeer Disk-defrag van Auslogic


http://www.auslogics.com/disk-defrag

Disk-defrag is een programma waarmee je net als met windows schijfdefragmentatie je harde schijf kunt defragmenteren. Het programma werkt echter veel sneller dan de schijfdefragmentatie optie die zit ingebouwd in windows, maar minstens net zo grondig. Defragmenteren is het opvullen van lege ruimte die in de loop der tijd op uw harde schijf is ontstaan, door het verwijderen en toevoegen van en bestanden en programma's Door dit te doen zal de computer weer sneller reageren op de opdrachten die u geeft. Door regelmatig te defragmenteren houd u uw computer snel en opgeruimd. Het programma is te downloaden vanaf de onderstaande link:

Download: Disk-Defrag

Stap: 3
Download en installeer Windows Defender

http://www.microsoft.com/netherlands/thuisgebruikers/beveiliging/spyware/software/default.mspx

Windows defender is het gratis anti-spyware pakket van Microsoft. Het rogramma verwijderd spyware en andere aanwezige troep die uw internet verbinding en/of pc traag maken, envaak zelfs een goede internet verbinding in de weg zitten. Het programma is geheel kostenloos en het doet zijn werk zeer grondig.

Download: windows defender

Na het uitvoeren van de bovenstaande opties zult u merken dat uw computer weer sneller is en dat uw internet verbinding weer goed werkt. Uw internet is weer sneller, alle vage reclame is verdwenen en pc is weer lekker snel en handelbaar.

www.pc-daycare.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten